Efternamn AbdulkarimovAtt veta mer om Abdulkarimov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulkarimov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulkarimov.

Abdulkarimov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulkarimov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulkarimov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulkarimov

Visa karta över efternamnet Abdulkarimov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulkarimov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulkarimov, så att vi kan få exakt information om alla Abdulkarimov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulkarimov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulkarimov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulkarimov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulkarimov i världen

 1. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (822)
 2. Ryssland Ryssland (512)
 3. Kazakstan Kazakstan (60)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (22)
 5. Kirgizistan Kirgizistan (8)
 6. Armenien Armenien (1)
 7. Österrike Österrike (1)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Italien Italien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulkarimov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulkarimov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulkarimov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulkarimov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulkarimov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdulkarimov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdulkarimov.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulkarimov har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulkarimov som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulkarimov kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulkarimov ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdulkarimova
 2. Abdulkarim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul-karim
 5. Abdul karim
 6. Abdoulkarim
 7. Abdelkerim
 8. Abdelkrim
 9. Abdulhakim
 10. Abdulkadir
 11. Abdulkareem
 12. Abdulrahim
 13. Abdelkarin
 14. Abdalkarem
 15. Abdelkariem
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhalim
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkazem
 20. Abdelrahim
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-kareem
 25. Abdul-rahim
 26. Abdulahi
 27. Abdulai
 28. Abdularuf
 29. Abdulatif
 30. Abdulaziz
 31. Abdulhadi
 32. Abdulhamid
 33. Abdulkhalil
 34. Abdullahi
 35. Abdullatif
 36. Abdullayev
 37. Abdulmalik
 38. Abdulnabi
 39. Abdulrahman
 40. Abdullaev