Efternamn AbdullazadehAtt veta mer om Abdullazadeh efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdullazadeh ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdullazadeh.

Abdullazadeh efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdullazadeh, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdullazadeh är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdullazadeh

Visa karta över efternamnet Abdullazadeh

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdullazadeh i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdullazadeh, så att vi kan få exakt information om alla Abdullazadeh som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdullazadeh efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdullazadeh efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdullazadeh är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdullazadeh i världen

 1. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1291)
 2. Tyskland Tyskland (1)
 3. Iran Iran (1)
 4. Ryssland Ryssland (1)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdullazadeh runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdullazadeh efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdullazadeh är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdullazadeh är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdullazadeh genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdullazadeh har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdullazadeh som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdullazadeh kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdullazadeh ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdollahzadeh
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-azeez
 4. Abdulahad
 5. Abdullah
 6. Abdullayev
 7. Abdullaev
 8. Abdul azeez
 9. Abdulrazak
 10. Abdulazeez
 11. Abdullayew
 12. Abdulkader
 13. Abdallah
 14. Abdelfatah
 15. Abdeljawad
 16. Abdelkader
 17. Abdelkazem
 18. Abdellah
 19. Abdelqader
 20. Abdelraza
 21. Abdillah
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-hadi
 24. Abdul-qadir
 25. Abdul-samad
 26. Abdul-wadud
 27. Abdul-zahir
 28. Abdulah
 29. Abdulaziz
 30. Abdulhadi
 31. Abdulhamid
 32. Abdulkadir
 33. Abdulkareem
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdullatif
 38. Abdullayeva
 39. Abdulle
 40. Abdulraheem