Efternamn AbdullhaAtt veta mer om Abdullha efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdullha ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdullha.

Abdullha efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdullha, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdullha är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdullha

Visa karta över efternamnet Abdullha

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdullha i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdullha, så att vi kan få exakt information om alla Abdullha som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdullha efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdullha efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdullha är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdullha i världen

 1. Bangladesh Bangladesh (631)
 2. Pakistan Pakistan (353)
 3. Indien Indien (209)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (159)
 5. Nigeria Nigeria (40)
 6. Irak Irak (21)
 7. Sydafrika Sydafrika (19)
 8. Qatar Qatar (9)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 11. Malaysia Malaysia (4)
 12. Filippinerna Filippinerna (4)
 13. Sverige Sverige (4)
 14. Oman Oman (3)
 15. Jemen Jemen (3)
 16. Kanada Kanada (2)
 17. England England (2)
 18. Djibouti Djibouti (1)
 19. Wales Wales (1)
 20. Kenya Kenya (1)
 21. Libyen Libyen (1)
 22. Maldiverna Maldiverna (1)
 23. Norge Norge (1)
 24. Sudan Sudan (1)
 25. Thailand Thailand (1)
 26. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdullha runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdullha efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdullha är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdullha är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdullha har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdullha som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdullha kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdullha ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdulla
 2. Abdalla
 3. Abdella
 4. Abdilla
 5. Abdula
 6. Abdulah
 7. Abdulahad
 8. Abdulahi
 9. Abdullah
 10. Abdullahi
 11. Abdullahu
 12. Abdulle
 13. Abdulova
 14. Abdhulla
 15. Abdul haq
 16. Abdulahu
 17. Abdylla
 18. Abdull
 19. Abadilla
 20. Abdala
 21. Abdalahe
 22. Abdalahi
 23. Abdallah
 24. Abdallahi
 25. Abdela
 26. Abdelah
 27. Abdelhak
 28. Abdelhay
 29. Abdellah
 30. Abdellahi
 31. Abdelli
 32. Abdill
 33. Abdillah
 34. Abdillahi
 35. Abdille
 36. Abdola
 37. Abdollahi
 38. Abdul
 39. Abdul-ahad
 40. Abdul-hadi