Efternamn AbdulmesihAtt veta mer om Abdulmesih efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulmesih ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulmesih.

Abdulmesih efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulmesih, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulmesih är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulmesih

Visa karta över efternamnet Abdulmesih

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulmesih i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulmesih, så att vi kan få exakt information om alla Abdulmesih som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulmesih efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulmesih efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulmesih är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulmesih i världen

 1. Venezuela Venezuela (25)
 2. Sverige Sverige (2)
 3. Österrike Österrike (1)
 4. Tyskland Tyskland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulmesih runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulmesih efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulmesih är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulmesih är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulmesih genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulmesih. Detta beror på att efternamnet Abdulmesih ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulmesih har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulmesih som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulmesih kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulmesih ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelmessih
 2. Abdulmalik
 3. Abdelmassih
 4. Abdelkerim
 5. Abdelmajid
 6. Abdelmalik
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-aziz
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-majid
 11. Abdulah
 12. Abdulahi
 13. Abdulai
 14. Abdulatif
 15. Abdulaziz
 16. Abdulhadi
 17. Abdulhakim
 18. Abdulhamid
 19. Abdulkadir
 20. Abdulkarim
 21. Abdullah
 22. Abdullahi
 23. Abdullatif
 24. Abdulle
 25. Abdulnabi
 26. Abdulrahim
 27. Abdelelah
 28. Abdelmayid
 29. Abdelmonim
 30. Abdelkebir
 31. Abdelasis
 32. Abdelfetah
 33. Abdelmjid
 34. Abdul aziz
 35. Abdul amir
 36. Abdul majid
 37. Abdulmunem
 38. Abdul-ali
 39. Abdulaev
 40. Abduloev