Efternamn AbdulmuminiAtt veta mer om Abdulmumini efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulmumini ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulmumini.

Abdulmumini efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulmumini, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulmumini är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulmumini

Visa karta över efternamnet Abdulmumini

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulmumini i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulmumini, så att vi kan få exakt information om alla Abdulmumini som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulmumini efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulmumini efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulmumini är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulmumini i världen

 1. Nigeria Nigeria (32897)
 2. Kamerun Kamerun (37)
 3. England England (3)
 4. Egypten Egypten (1)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulmumini runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulmumini efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulmumini är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulmumini är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulmumini genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulmumini kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulmumini ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdulmumini eller något av de liknande efternamnen till Abdulmumini kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulmumini har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulmumini, men med en gemensam rot.

 1. Abdelmoumni
 2. Abdelmoumen
 3. Abdul-amir
 4. Abdul-ghani
 5. Abdulghani
 6. Abdulhamid
 7. Abdulmalik
 8. Abdul amir
 9. Abdul ghani
 10. Abdulmunem
 11. Abdul muhsin
 12. Abdulmesih
 13. Abdelghani
 14. Abdelhamid
 15. Abdelmajid
 16. Abdelmalik
 17. Abdelmalki
 18. Abdul-aziz
 19. Abdul-baqi
 20. Abdul-hadi
 21. Abdul-hamid
 22. Abdul-majid
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulatif
 26. Abdulaziz
 27. Abdulhadi
 28. Abdulhakim
 29. Abdulkadir
 30. Abdulkarim
 31. Abdullahi
 32. Abdullatif
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdulrahman
 36. Abdelmayid
 37. Abdelouafi
 38. Abdelmonim
 39. Abdelgani
 40. Abdelhanin