Efternamn AbduramanovaAtt veta mer om Abduramanova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abduramanova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abduramanova.

Abduramanova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abduramanova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abduramanova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abduramanova

Visa karta över efternamnet Abduramanova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abduramanova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abduramanova, så att vi kan få exakt information om alla Abduramanova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abduramanova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abduramanova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abduramanova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abduramanova i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (2188)
 2. Ryssland Ryssland (735)
 3. Ukraina Ukraina (47)
 4. Makedonien Makedonien (43)
 5. Kazakstan Kazakstan (25)
 6. Kirgizistan Kirgizistan (21)
 7. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (7)
 8. Bulgarien Bulgarien (5)
 9. Vitryssland Vitryssland (1)
 10. Serbien Serbien (1)
 11. Turkiet Turkiet (1)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abduramanova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abduramanova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abduramanova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abduramanova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abduramanova. Detta beror på att efternamnet Abduramanova ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abduramanova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abduramanova.

Att avgöra om efternamnet Abduramanova eller något av de liknande efternamnen till Abduramanova kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abduramanova har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abduramanova, men med en gemensam rot.

 1. Abdurahmanova
 2. Abdramanova
 3. Abdurakhmanova
 4. Abdurahmanov
 5. Abdramanov
 6. Abdrakhmanova
 7. Abdurakhmanov
 8. Abdyrakhmanova
 9. Abduraimova
 10. Abdrazakova
 11. Abdurasulova
 12. Abdyrazakova
 13. Abdrahmanov
 14. Abduramanovski
 15. Abdurahmonov
 16. Abdrakhmanov
 17. Abdramane
 18. Abdurahman
 19. Abdyrakhmanov
 20. Abdouraman
 21. Abdraimova
 22. Abdrasulova
 23. Abduraimov
 24. Abdrazakov
 25. Abdurakhimova
 26. Abdurasulov
 27. Abdouramane
 28. Abdyrazakov
 29. Abdraman
 30. Avduramani
 31. Abdurramani
 32. Abderemane
 33. Abderraman
 34. Abdirahman
 35. Abdourahman
 36. Abdurrahman
 37. Abd-rahman
 38. Abdraimov
 39. Abdourahmane
 40. Abderahmane