Efternamn AbdussalaamAtt veta mer om Abdussalaam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdussalaam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdussalaam.

Abdussalaam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdussalaam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdussalaam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdussalaam

Visa karta över efternamnet Abdussalaam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdussalaam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdussalaam, så att vi kan få exakt information om alla Abdussalaam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdussalaam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdussalaam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdussalaam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdussalaam i världen

 1. Nigeria Nigeria (82)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (79)
 3. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (4)
 4. Kamerun Kamerun (1)
 5. Island Island (1)
 6. Kenya Kenya (1)
 7. Malaysia Malaysia (1)
 8. Ukraina Ukraina (1)
 9. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdussalaam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdussalaam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdussalaam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdussalaam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdussalaam genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdussalaam. Detta beror på att efternamnet Abdussalaam ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abdussalaam eller något av de liknande efternamnen till Abdussalaam kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdussalaam har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdussalaam, men med en gemensam rot.

 1. Abdessalam
 2. Abdesslam
 3. Abdesselam
 4. Abdessalem
 5. Abdesalam
 6. Abdessalami
 7. Abdeselam
 8. Abdeslam
 9. Abdessamad
 10. Abdesslem
 11. Abdisalan
 12. Abdessamia
 13. Abdesselem
 14. Abdeslami
 15. Abdessamie
 16. Abdessadik
 17. Abdesamad
 18. Abdeslem
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abdoussi
 24. Abdus
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abu daqah
 28. Abd karim
 29. Abdessemed
 30. Abadias
 31. Abatecola
 32. Abbadessa
 33. Abdikadir
 34. Abdis
 35. Abdous
 36. Avedissian
 37. Abtsiauri
 38. Abdias
 39. Abduzhaparova
 40. Abudas