Efternamn AbdykalykovAtt veta mer om Abdykalykov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdykalykov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdykalykov.

Abdykalykov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdykalykov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdykalykov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdykalykov

Visa karta över efternamnet Abdykalykov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdykalykov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdykalykov, så att vi kan få exakt information om alla Abdykalykov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdykalykov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdykalykov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdykalykov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdykalykov i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (1577)
 2. Kazakstan Kazakstan (546)
 3. Ryssland Ryssland (54)
 4. Israel Israel (3)
 5. Turkiet Turkiet (3)
 6. Ukraina Ukraina (3)
 7. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 8. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdykalykov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdykalykov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdykalykov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdykalykov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdykalykov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdykalykov. Detta beror på att efternamnet Abdykalykov ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdykalykov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdykalykov.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdykalykov kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdykalykov ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdykalykov eller något av de liknande efternamnen till Abdykalykov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdykalykov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdykalykov, men med en gemensam rot.

 1. Abdykalykova
 2. Abdykadyrov
 3. Abdykadyrova
 4. Abdukarimov
 5. Abdykerimov
 6. Abdukarimova
 7. Abdykerimova
 8. Abdikadir
 9. Abd khalid
 10. Abdesalam
 11. Abdisalan
 12. Abd karim
 13. Abdeselam
 14. Abdeslam
 15. Abdeslami
 16. Abdussalaam
 17. Abetxuko
 18. Abdessadik
 19. Abdesslam
 20. Abdias
 21. Abdesslem
 22. Abdesamad
 23. Abdeslem
 24. Abdessalam
 25. Abdessadek
 26. Abduzhaparova
 27. Abdk
 28. Abdessalem
 29. Abdishakur
 30. Abdiaziz
 31. Abdagic
 32. Abd aziz
 33. Abbiatico
 34. Abdiaj
 35. Abdessalami
 36. Abdessadki
 37. Abdek
 38. Aftyka
 39. Abdeselan
 40. Abades