Efternamn AbdyliAtt veta mer om Abdyli efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdyli ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdyli.

Abdyli efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdyli, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdyli är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdyli

Visa karta över efternamnet Abdyli

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdyli i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdyli, så att vi kan få exakt information om alla Abdyli som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdyli efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdyli efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdyli är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdyli i världen

 1. Kosovo Kosovo (509)
 2. Albanien Albanien (260)
 3. Schweiz Schweiz (9)
 4. England England (9)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 6. Sverige Sverige (3)
 7. Makedonien Makedonien (2)
 8. Österrike Österrike (1)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Italien Italien (1)
 12. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 13. Serbien Serbien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdyli runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdyli efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdyli är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdyli är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdyli när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdyli.

 1. Abdali
 2. Avdyli
 3. Abdoli
 4. Abduli
 5. Abdeli
 6. Abdala
 7. Abdel
 8. Abdela
 9. Abdelli
 10. Abdill
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulai
 15. Abdaly
 16. Abdil
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abidali
 20. Abdule
 21. Abdile
 22. Avduli
 23. Abdila
 24. Abdol
 25. Abdylla
 26. Abdull
 27. Abadal
 28. Abdalahi
 29. Abdalla
 30. Abdelah
 31. Abdelali
 32. Abdella
 33. Abdilla
 34. Abdille
 35. Abdool
 36. Abdoul
 37. Abdulah
 38. Abdulahi
 39. Abdulla
 40. Abdulle