Efternamn AbdyllaAtt veta mer om Abdylla efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdylla ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdylla.

Abdylla efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdylla, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdylla är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdylla

Visa karta över efternamnet Abdylla

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdylla i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdylla, så att vi kan få exakt information om alla Abdylla som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdylla efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdylla efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdylla är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdylla i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (25)
 2. Kazakstan Kazakstan (5)
 3. Ryssland Ryssland (1)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 5. Tanzania Tanzania (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdylla runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdylla efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdylla är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdylla är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdylla när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdylla.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdylla kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdylla ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdylla eller något av de liknande efternamnen till Abdylla kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdylla har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdylla, men med en gemensam rot.

 1. Abdalla
 2. Abdella
 3. Abdilla
 4. Abdulla
 5. Abadilla
 6. Abdala
 7. Abdallah
 8. Abdela
 9. Abdellah
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdillah
 13. Abdille
 14. Abdola
 15. Abdula
 16. Abdullah
 17. Abdulle
 18. Abdollah
 19. Abdall
 20. Abdullha
 21. Abdyli
 22. Abdhulla
 23. Abdila
 24. Abdoula
 25. Abdyllaev
 26. Abdull
 27. Abd-allah
 28. Abdali
 29. Abdallahi
 30. Abdel
 31. Abdelaal
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelhak
 35. Abdelhay
 36. Abdelilah
 37. Abdellahi
 38. Abdellati
 39. Abdillahi
 40. Abdollahi