Efternamn AbejeroAtt veta mer om Abejero efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abejero ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abejero.

Abejero efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abejero, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abejero är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abejero

Visa karta över efternamnet Abejero

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abejero i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abejero, så att vi kan få exakt information om alla Abejero som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abejero efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abejero efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abejero är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abejero i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (5286)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (159)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (49)
 4. Kanada Kanada (24)
 5. Qatar Qatar (12)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (9)
 7. Argentina Argentina (6)
 8. Spanien Spanien (5)
 9. Afghanistan Afghanistan (1)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. Kambodja Kambodja (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abejero runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abejero efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abejero är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abejero är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abejero genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abejero. Detta beror på att efternamnet Abejero ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abejero kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abejero ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abejaro
 2. Abejer
 3. Abejar
 4. Abajar
 5. Abbekerk
 6. Absher
 7. Abshere
 8. Abaker
 9. Abker
 10. Aboker
 11. Abachri
 12. Abakar
 13. Abchir
 14. Abgar
 15. Abkari
 16. Abouzra
 17. Abshear
 18. Abshier
 19. Abshire
 20. Absuara
 21. Abukar
 22. Apger
 23. Apker
 24. Avogaro
 25. Abshir
 26. Absurd
 27. Abuzarov
 28. Abakirov
 29. Abokor
 30. Afker
 31. Abokar
 32. Abqari
 33. Abu zer
 34. Abcar
 35. Abaigar
 36. Abaygar
 37. Afakir
 38. Afkir
 39. Afsar
 40. Afshar