Efternamn AbeleiraAtt veta mer om Abeleira efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeleira ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeleira.

Abeleira efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeleira, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeleira är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeleira

Visa karta över efternamnet Abeleira

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeleira i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeleira, så att vi kan få exakt information om alla Abeleira som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeleira efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeleira efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeleira är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeleira i världen

 1. Spanien Spanien (262)
 2. Argentina Argentina (87)
 3. Uruguay Uruguay (52)
 4. England England (16)
 5. Brasilien Brasilien (12)
 6. Mexiko Mexiko (12)
 7. Venezuela Venezuela (11)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 9. Kanada Kanada (6)
 10. Schweiz Schweiz (5)
 11. Kuba Kuba (5)
 12. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 13. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 14. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeleira runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeleira efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeleira är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeleira är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abeleira kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abeleira ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abelaira
 2. Abelleira
 3. Aveleira
 4. Abelheira
 5. Abelairas
 6. Abellera
 7. Abilleira
 8. Avelleira
 9. Avelaira
 10. Abelar
 11. Abelard
 12. Abellar
 13. Abellard
 14. Abler
 15. Ablers
 16. Avilleira
 17. Abiler
 18. Abelardo
 19. Abillar
 20. Affler
 21. Appler
 22. Avelar
 23. Avellar
 24. Avilero
 25. Abellardo
 26. Abaleron
 27. Abelarde
 28. Apfler
 29. Abularach
 30. Apleyard
 31. Appleyard
 32. Avilar
 33. Abou elrab
 34. Abullarade
 35. Avalar
 36. Abo elros
 37. Abelrahman
 38. Afflerbach
 39. Afloarei
 40. Abu al-rab