Efternamn AbelendaAtt veta mer om Abelenda efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelenda ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelenda.

Abelenda efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelenda, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelenda är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelenda

Visa karta över efternamnet Abelenda

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelenda i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelenda, så att vi kan få exakt information om alla Abelenda som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelenda efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelenda efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelenda är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelenda i världen

 1. Spanien Spanien (1144)
 2. Uruguay Uruguay (558)
 3. Argentina Argentina (390)
 4. Portugal Portugal (66)
 5. Brasilien Brasilien (55)
 6. Honduras Honduras (55)
 7. Kuba Kuba (49)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (37)
 9. Schweiz Schweiz (22)
 10. England England (12)
 11. Tyskland Tyskland (8)
 12. Venezuela Venezuela (6)
 13. Chile Chile (5)
 14. Kanada Kanada (3)
 15. Mexiko Mexiko (2)
 16. Filippinerna Filippinerna (2)
 17. Armenien Armenien (1)
 18. Costa Rica Costa Rica (1)
 19. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 20. El Salvador El Salvador (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelenda runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelenda efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelenda är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelenda är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelenda har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelenda som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelenda kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelenda ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abelenda eller något av de liknande efternamnen till Abelenda kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelenda har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelenda, men med en gemensam rot.

 1. Avelinda
 2. Abelina
 3. Abelaneda
 4. Abelen
 5. Abelan
 6. Abelin
 7. Abeline
 8. Abeling
 9. Abelino
 10. Abellana
 11. Abellaneda
 12. Abeln
 13. Abelon
 14. Abelyn
 15. Abland
 16. Ablaneda
 17. Ablondi
 18. Abolina
 19. Abulencia
 20. Avelina
 21. Ablana
 22. Abelma
 23. Abalon
 24. Abellam
 25. Abellan
 26. Abellanas
 27. Abellanet
 28. Abellon
 29. Abelman
 30. Abilon
 31. Ablan
 32. Ablanc
 33. Ablanedo
 34. Ablang
 35. Ableman
 36. Ablin
 37. Abling
 38. Abolins
 39. Apland
 40. Applen