Efternamn AbellásAtt veta mer om Abellás efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abellás ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abellás.

Abellás efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abellás, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abellás är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abellás

Visa karta över efternamnet Abellás

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abellás i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abellás, så att vi kan få exakt information om alla Abellás som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abellás efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abellás efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abellás är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abellás i världen

 1. Schweiz Schweiz (5)
 2. Spanien Spanien (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abellás runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abellás efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abellás är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abellás är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abellás. Detta beror på att efternamnet Abellás ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abellás kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abellás ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abellas
 2. Abells
 3. Abeels
 4. Abelas
 5. Abeles
 6. Abelos
 7. Abels
 8. Abillas
 9. Abilles
 10. Abalos
 11. Abelsen
 12. Abelson
 13. Abiles
 14. Ables
 15. Abeliuk
 16. Abilis
 17. Avilés
 18. Apollus
 19. Abbeloos
 20. Abalasei
 21. Abilez
 22. Ablaza
 23. Ablog
 24. Abolacia
 25. Abolacio
 26. Aboulhosn
 27. Aflleje
 28. Appels
 29. Apples
 30. Aubeeluck
 31. Avalas
 32. Avalis
 33. Avalos
 34. Avilas
 35. Aviles
 36. Avbelj
 37. Abalaki
 38. Ablack
 39. Abhelakh
 40. Aboulaiz