Efternamn AbenanAtt veta mer om Abenan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abenan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abenan.

Abenan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abenan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abenan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abenan

Visa karta över efternamnet Abenan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abenan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abenan, så att vi kan få exakt information om alla Abenan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abenan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abenan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abenan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abenan i världen

 1. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (8252)
 2. Indonesien Indonesien (5)
 3. Nigeria Nigeria (1)
 4. Filippinerna Filippinerna (1)
 5. Benin Benin (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abenan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abenan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abenan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abenan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abenan genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abenan när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abenan.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abenan har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abenan som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abenan eller något av de liknande efternamnen till Abenan kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abenan har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abenan, men med en gemensam rot.

 1. Abenandi
 2. Abenante
 3. Abinin
 4. Abinon
 5. Aveman
 6. Avenant
 7. Avenon
 8. Afnan
 9. Abbenante
 10. Abouinan
 11. Afman
 12. Afonin
 13. Avemann
 14. Apinyan
 15. Avanyan
 16. Avinon
 17. Abnanay
 18. Abbinante
 19. Abbinanti
 20. Abounaim
 21. Avenancio
 22. Avenenti
 23. Avinent
 24. Abiñon
 25. Auvinen
 26. Apinaniz
 27. Avinante
 28. Aviñon
 29. Avvenenti
 30. Aubameyang
 31. Abunimeh
 32. Avvenente
 33. Abbamonte
 34. Apiñaniz
 35. Abbamondi
 36. Abu mandil
 37. Abu namous
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad