Efternamn AbenanteAtt veta mer om Abenante efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abenante ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abenante.

Abenante efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abenante, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abenante är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abenante

Visa karta över efternamnet Abenante

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abenante i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abenante, så att vi kan få exakt information om alla Abenante som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abenante efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abenante efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abenante är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abenante i världen

 1. Italien Italien (472)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (213)
 3. Brasilien Brasilien (156)
 4. Venezuela Venezuela (37)
 5. Kanada Kanada (24)
 6. Uruguay Uruguay (17)
 7. Spanien Spanien (12)
 8. Frankrike Frankrike (12)
 9. Argentina Argentina (6)
 10. England England (2)
 11. Bolivia Bolivia (1)
 12. Schweiz Schweiz (1)
 13. Chile Chile (1)
 14. Colombia Colombia (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abenante runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abenante efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abenante är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abenante är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abenante genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abenante har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abenante som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abenante eller något av de liknande efternamnen till Abenante kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abenante har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abenante, men med en gemensam rot.

 1. Abbenante
 2. Abbinante
 3. Abenandi
 4. Avenant
 5. Abenan
 6. Avinante
 7. Abbinanti
 8. Avenenti
 9. Avvenente
 10. Abnanay
 11. Abbamonte
 12. Abinin
 13. Abinon
 14. Aveman
 15. Avemann
 16. Avenancio
 17. Avenon
 18. Avinent
 19. Afnan
 20. Avvenenti
 21. Apinaniz
 22. Abouinan
 23. Abounaim
 24. Afman
 25. Afonin
 26. Abunimeh
 27. Apinyan
 28. Avanyan
 29. Avinon
 30. Apiñaniz
 31. Abiñon
 32. Aubameyang
 33. Abbamondi
 34. Abu mandil
 35. Abu namous
 36. Auvinen
 37. Aviñon
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad