Efternamn AbeniaAtt veta mer om Abenia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abenia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abenia.

Abenia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abenia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abenia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abenia

Visa karta över efternamnet Abenia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abenia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abenia, så att vi kan få exakt information om alla Abenia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abenia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abenia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abenia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abenia i världen

 1. Spanien Spanien (376)
 2. Filippinerna Filippinerna (275)
 3. Frankrike Frankrike (43)
 4. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (21)
 5. Uruguay Uruguay (13)
 6. Zimbabwe Zimbabwe (9)
 7. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (7)
 8. Uganda Uganda (3)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Brasilien Brasilien (1)
 11. Kamerun Kamerun (1)
 12. Skottland Skottland (1)
 13. Luxemburg Luxemburg (1)
 14. Salomonöarna Salomonöarna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abenia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abenia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abenia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abenia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abenia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abenia kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abenia ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abenia eller något av de liknande efternamnen till Abenia kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abenia har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abenia, men med en gemensam rot.

 1. Abinia
 2. Avenia
 3. Abeni
 4. Abonia
 5. Abena
 6. Abani
 7. Aben
 8. Abene
 9. Abinio
 10. Abona
 11. Avena
 12. Aveni
 13. Abina
 14. Abana
 15. Aban
 16. Abaña
 17. Abano
 18. Abbama
 19. Abbema
 20. Abben
 21. Abbene
 22. Abboni
 23. Abian
 24. Abin
 25. Abiña
 26. Abino
 27. Abinou
 28. Abma
 29. Abney
 30. Aboim
 31. Aboin
 32. Abon
 33. Abuin
 34. Apana
 35. Apen
 36. Aubani
 37. Aven
 38. Avene
 39. Aveney
 40. Avenne