Efternamn AbenzaAtt veta mer om Abenza efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abenza ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abenza.

Abenza efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abenza, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abenza är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abenza

Visa karta över efternamnet Abenza

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abenza i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abenza, så att vi kan få exakt information om alla Abenza som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abenza efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abenza efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abenza är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abenza i världen

 1. Spanien Spanien (1616)
 2. Brasilien Brasilien (62)
 3. Frankrike Frankrike (55)
 4. Filippinerna Filippinerna (20)
 5. Venezuela Venezuela (7)
 6. Argentina Argentina (2)
 7. Chile Chile (2)
 8. Kamerun Kamerun (2)
 9. England England (2)
 10. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Ecuador Ecuador (1)
 13. Norge Norge (1)
 14. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 15. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abenza runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abenza efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abenza är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abenza är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abenza. Detta beror på att efternamnet Abenza ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abenza har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abenza som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abenza kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abenza ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abenoza
 2. Abonza
 3. Avenza
 4. Abainza
 5. Abaunza
 6. Abengoza
 7. Abenoja
 8. Abens
 9. Avenoza
 10. Abeng
 11. Abanzas
 12. Avanza
 13. Abanco
 14. Abang
 15. Abango
 16. Abans
 17. Abaunz
 18. Abbinga
 19. Abengozar
 20. Abenojar
 21. Abing
 22. Abinzano
 23. Abonce
 24. Abonjo
 25. Avanzas
 26. Avanzi
 27. Avanzo
 28. Avengoza
 29. Avens
 30. Abencio
 31. Abu anza
 32. Abenezer
 33. Avanzar
 34. Abons
 35. Abunaja
 36. Abensur
 37. Abinazar
 38. Abances
 39. Abanses
 40. Abbans