Efternamn AberasturiAtt veta mer om Aberasturi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aberasturi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aberasturi.

Aberasturi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aberasturi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aberasturi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aberasturi

Visa karta över efternamnet Aberasturi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aberasturi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aberasturi, så att vi kan få exakt information om alla Aberasturi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aberasturi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aberasturi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aberasturi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aberasturi i världen

 1. Spanien Spanien (512)
 2. Argentina Argentina (156)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (132)
 4. Filippinerna Filippinerna (111)
 5. Uruguay Uruguay (27)
 6. Belgien Belgien (9)
 7. Peru Peru (8)
 8. Brasilien Brasilien (6)
 9. Australien Australien (4)
 10. Ecuador Ecuador (2)
 11. Venezuela Venezuela (2)
 12. Kanada Kanada (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Irland Irland (1)
 15. Serbien Serbien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aberasturi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aberasturi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aberasturi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aberasturi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aberasturi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aberasturi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aberasturi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aberasturi som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aberasturi eller något av de liknande efternamnen till Aberasturi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aberasturi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aberasturi, men med en gemensam rot.

 1. Averasturi
 2. Averastury
 3. Aberastegui
 4. Abrassart
 5. Aberash
 6. Aberski
 7. Abercorn
 8. Abers
 9. Abersold
 10. Aberson
 11. Abras
 12. Abrishami
 13. Afrasiabi
 14. Afrasinei
 15. Abrasevic
 16. Aborashed
 17. Abrazzi
 18. Abrashkin
 19. Abrashkov
 20. Abrusci
 21. Averest
 22. Abarcas
 23. Abarchi
 24. Abargues
 25. Abarguez
 26. Abarquero
 27. Abarques
 28. Abarquez
 29. Abarzuza
 30. Abbruscato
 31. Abbruzzi
 32. Abercrombie
 33. Abercromby
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkan
 38. Aberkane
 39. Aborruza
 40. Abrajan