Efternamn Al bajiAtt veta mer om Al baji efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Al baji ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Al baji.

Al baji efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Al baji, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Al baji är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Al baji

Visa karta över efternamnet Al baji

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Al baji i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Al baji, så att vi kan få exakt information om alla Al baji som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Al baji efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Al baji efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Al baji är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Al baji i världen

 1. Tunisien Tunisien (125)
 2. Libanon Libanon (15)
 3. Jordanien Jordanien (10)
 4. Jemen Jemen (6)
 5. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (2)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 7. Irak Irak (1)
 8. Iran Iran (1)
 9. Kuwait Kuwait (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Al baji runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Al baji efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Al baji är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Al baji är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Al baji genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Al baji. Detta beror på att efternamnet Al baji ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Al baji när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Al baji.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Al baji har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Al baji som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Al baji kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Al baji ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Al baji eller något av de liknande efternamnen till Al baji kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Al baji har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Al baji, men med en gemensam rot.

 1. Albasi
 2. Al bakri
 3. Al basir
 4. Al bakr
 5. Albaje
 6. Al basim
 7. Al baz
 8. Alabajos
 9. Albach
 10. Albaga
 11. Albajar
 12. Albajez
 13. Albakri
 14. Albas
 15. Albici
 16. Albizi
 17. Albuja
 18. Alibasic
 19. Albeja
 20. Al habsi
 21. Al faqih
 22. Al abssi
 23. Alfagi
 24. Al bakari
 25. Albaz
 26. Al bakar
 27. Al fakir
 28. Al abbasi
 29. Al basali
 30. Al baghl
 31. Al bashir
 32. Al faiq
 33. Al bagawi
 34. Albaqui
 35. Al fassi
 36. Al bakali
 37. Al bishi
 38. Albajawi
 39. Alibeaj
 40. Albesi