Efternamn AssoumouAtt veta mer om Assoumou efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Assoumou ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Assoumou.

Assoumou efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Assoumou, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Assoumou är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Assoumou

Visa karta över efternamnet Assoumou

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Assoumou i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Assoumou, så att vi kan få exakt information om alla Assoumou som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Assoumou efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Assoumou efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Assoumou är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Assoumou i världen

 1. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (9011)
 2. Gabon Gabon (6214)
 3. Kamerun Kamerun (2247)
 4. Frankrike Frankrike (97)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (24)
 6. Belgien Belgien (13)
 7. Niger Niger (7)
 8. Sydafrika Sydafrika (5)
 9. Kanada Kanada (4)
 10. Ghana Ghana (4)
 11. Kuwait Kuwait (4)
 12. Benin Benin (3)
 13. Tyskland Tyskland (3)
 14. England England (3)
 15. Republiken Kongo Republiken Kongo (2)
 16. Senegal Senegal (2)
 17. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Skottland Skottland (1)
 20. Wales Wales (1)
 21. Guinea Guinea (1)
 22. Irland Irland (1)
 23. Italien Italien (1)
 24. Mali Mali (1)
 25. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Assoumou runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Assoumou efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Assoumou är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Assoumou är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Assoumou. Detta beror på att efternamnet Assoumou ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Assoumou när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Assoumou.

Att avgöra om efternamnet Assoumou eller något av de liknande efternamnen till Assoumou kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Assoumou har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Assoumou, men med en gemensam rot.

 1. Assouma
 2. Assomo
 3. Assamoi
 4. Assouni
 5. Assum
 6. Asumu
 7. Assono
 8. Assouan
 9. Assoun
 10. Aksoum
 11. Akumu
 12. Assam
 13. Asson
 14. Assone
 15. Assun
 16. Asum
 17. Ausum
 18. Axsom
 19. Azaoum
 20. Azoum
 21. Ascom
 22. Assma
 23. Assmae
 24. Assmaa
 25. Assion
 26. Assem
 27. Akouma
 28. Azzemou
 29. Akoum
 30. Asoma
 31. Accomo
 32. Asuma
 33. Assimwe
 34. Ausonio
 35. Ackum
 36. Acono
 37. Aghemo
 38. Agnaou
 39. Agomia
 40. Agonoy