Efternamn AunedduAtt veta mer om Auneddu efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Auneddu ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Auneddu.

Auneddu efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Auneddu, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Auneddu är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Auneddu

Visa karta över efternamnet Auneddu

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Auneddu i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Auneddu, så att vi kan få exakt information om alla Auneddu som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Auneddu efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Auneddu efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Auneddu är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Auneddu i världen

 1. Italien Italien (18)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 3. Brasilien Brasilien (1)
 4. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Auneddu runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Auneddu efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Auneddu är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Auneddu är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Auneddu genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Anedda
 2. Ahmedou
 3. Andu
 4. Anedo
 5. Aumedo
 6. Aundy
 7. Andeu
 8. Anddy
 9. Aumeida
 10. Aanda
 11. Ahmadu
 12. Ahmed
 13. Ainaud
 14. Aineto
 15. Amadeu
 16. Amadou
 17. Amadu
 18. Amed
 19. Amedee
 20. Amedei
 21. Amedeo
 22. Amedey
 23. Amedi
 24. Amedio
 25. Amedo
 26. Ameyde
 27. Amidou
 28. Amnad
 29. Amoedo
 30. Amuedo
 31. And
 32. Anda
 33. Anday
 34. Ande
 35. Andi
 36. Andia
 37. Ando
 38. Andoe
 39. Andoh
 40. Andow