Efternamn AustryAtt veta mer om Austry efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Austry ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Austry.

Austry efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Austry, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Austry är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Austry

Visa karta över efternamnet Austry

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Austry i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Austry, så att vi kan få exakt information om alla Austry som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Austry efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Austry efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Austry är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Austry i världen

 1. Frankrike Frankrike (294)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (32)
 3. Andorra Andorra (1)
 4. Ryssland Ryssland (1)
 5. Senegal Senegal (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Austry runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Austry efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Austry är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Austry är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Austry har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Austry som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Astry
 2. Austre
 3. Austri
 4. Austro
 5. Aostri
 6. Astray
 7. Aughtry
 8. Auster
 9. Austran
 10. Austria
 11. Astre
 12. Astro
 13. Austero
 14. Austrie
 15. Astra
 16. Austral
 17. Aistrop
 18. Astara
 19. Aster
 20. Astera
 21. Asterby
 22. Asterly
 23. Astor
 24. Astorc
 25. Astore
 26. Astorg
 27. Astori
 28. Astors
 29. Astort
 30. Astran
 31. Astrau
 32. Astres
 33. Astrie
 34. Astrom
 35. Astrop
 36. Astros
 37. Astrua
 38. Astruc
 39. Astrup
 40. Astrus