Efternamn BäckerAtt veta mer om Bäcker efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Bäcker ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Bäcker.

Bäcker efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Bäcker, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Bäcker är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Bäcker

Visa karta över efternamnet Bäcker

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Bäcker i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Bäcker, så att vi kan få exakt information om alla Bäcker som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Bäcker efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Bäcker efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Bäcker är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Bäcker i världen

 1. Tyskland Tyskland (8843)
 2. Sverige Sverige (198)
 3. Österrike Österrike (100)
 4. Nederländerna Nederländerna (38)
 5. Ungern Ungern (29)
 6. Schweiz Schweiz (19)
 7. Sydafrika Sydafrika (15)
 8. Norge Norge (7)
 9. Danmark Danmark (4)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 11. Belgien Belgien (2)
 12. Argentina Argentina (1)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Tjeckien Tjeckien (1)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Finland Finland (1)
 18. Frankrike Frankrike (1)
 19. Indien Indien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Bäcker runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Bäcker efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Bäcker är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Bäcker är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Bäcker genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Bäcker kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Bäcker ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Bäcker eller något av de liknande efternamnen till Bäcker kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Bäcker har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Bäcker, men med en gemensam rot.

 1. Backer
 2. Baecker
 3. Becker
 4. Beucker
 5. Bicker
 6. Bocker
 7. Boecker
 8. Bucker
 9. Buecker
 10. Beecker
 11. Bacher
 12. Baecher
 13. Baicher
 14. Baker
 15. Bakker
 16. Bascher
 17. Basker
 18. Baucher
 19. Beacher
 20. Becer
 21. Becher
 22. Beecher
 23. Beeker
 24. Beicher
 25. Beker
 26. Bekker
 27. Bescher
 28. Beucher
 29. Beuker
 30. Bicher
 31. Bickar
 32. Bieker
 33. Bischer
 34. Bisker
 35. Bocher
 36. Boecher
 37. Boeker
 38. Boker
 39. Boocher
 40. Booker