Efternamn BärAtt veta mer om Bär efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Bär ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Bär.

Bär efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Bär, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Bär är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Bär

Visa karta över efternamnet Bär

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Bär i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Bär, så att vi kan få exakt information om alla Bär som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Bär efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Bär efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Bär är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Bär i världen

 1. Tyskland Tyskland (20190)
 2. Schweiz Schweiz (2526)
 3. Österrike Österrike (408)
 4. Nederländerna Nederländerna (42)
 5. Finland Finland (38)
 6. Peru Peru (21)
 7. Argentina Argentina (14)
 8. Belgien Belgien (13)
 9. Brasilien Brasilien (12)
 10. Sverige Sverige (12)
 11. Sydafrika Sydafrika (11)
 12. Danmark Danmark (6)
 13. England England (5)
 14. Norge Norge (5)
 15. Spanien Spanien (4)
 16. Kosovo Kosovo (4)
 17. Tjeckien Tjeckien (3)
 18. Italien Italien (2)
 19. Liechtenstein Liechtenstein (2)
 20. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 21. Chile Chile (1)
 22. Frankrike Frankrike (1)
 23. Skottland Skottland (1)
 24. Ungern Ungern (1)
 25. Indonesien Indonesien (1)
 26. Filippinerna Filippinerna (1)
 27. Slovakien Slovakien (1)
 28. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Bär runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Bär efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Bär är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Bär är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Bär genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Bär när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Bär.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Bär kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Bär ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Bär eller något av de liknande efternamnen till Bär kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Bär har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Bär, men med en gemensam rot.

 1. Bähr
 2. Baar
 3. Baer
 4. Bahr
 5. Bair
 6. Bar
 7. Barr
 8. Baur
 9. Bayr
 10. Bear
 11. Beer
 12. Behr
 13. Ber
 14. Berr
 15. Biar
 16. Bier
 17. Bihr
 18. Bior
 19. Bir
 20. Birr
 21. Boar
 22. Boer
 23. Bohr
 24. Boir
 25. Boor
 26. Bor
 27. Borr
 28. Bour
 29. Br
 30. Buer
 31. Buhr
 32. Bur
 33. Burr
 34. Byar
 35. Byer
 36. Biur
 37. Böer
 38. Buur
 39. Bbr
 40. Béra