Efternamn BäumerAtt veta mer om Bäumer efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Bäumer ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Bäumer.

Bäumer efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Bäumer, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Bäumer är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Bäumer

Visa karta över efternamnet Bäumer

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Bäumer i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Bäumer, så att vi kan få exakt information om alla Bäumer som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Bäumer efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Bäumer efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Bäumer är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Bäumer i världen

 1. Tyskland Tyskland (5864)
 2. Österrike Österrike (18)
 3. Belgien Belgien (9)
 4. Schweiz Schweiz (8)
 5. Nederländerna Nederländerna (7)
 6. Sverige Sverige (4)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 8. Sydafrika Sydafrika (2)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)
 12. Italien Italien (1)
 13. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Bäumer runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Bäumer efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Bäumer är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Bäumer är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Bäumer när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Bäumer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Bäumer kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Bäumer ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Bäumer eller något av de liknande efternamnen till Bäumer kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Bäumer har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Bäumer, men med en gemensam rot.

 1. Baumer
 2. Beaumer
 3. Beumer
 4. Böhmer
 5. Bahmer
 6. Bamer
 7. Bammer
 8. Baummer
 9. Beamer
 10. Beaumier
 11. Beemer
 12. Behmer
 13. Behymer
 14. Beimer
 15. Bemer
 16. Beymer
 17. Biemer
 18. Boehmer
 19. Boemer
 20. Bohmer
 21. Bomer
 22. Bommer
 23. Boomer
 24. Bowmer
 25. Boymer
 26. Bumera
 27. Bummer
 28. Baamer
 29. Buner
 30. Bouamer
 31. Bahner
 32. Bainer
 33. Baner
 34. Banier
 35. Banner
 36. Bannier
 37. Banyer
 38. Baomar
 39. Beaner
 40. Beehner