Efternamn BaatenAtt veta mer om Baaten efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Baaten ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Baaten.

Baaten efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Baaten, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Baaten är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Baaten

Visa karta över efternamnet Baaten

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Baaten i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Baaten, så att vi kan få exakt information om alla Baaten som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Baaten efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Baaten efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Baaten är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Baaten i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (310)
 2. Filippinerna Filippinerna (145)
 3. Belgien Belgien (19)
 4. Tyskland Tyskland (11)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 6. Kanada Kanada (9)
 7. Australien Australien (3)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Finland Finland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Baaten runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Baaten efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Baaten är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Baaten är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Baaten eller något av de liknande efternamnen till Baaten kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Baaten har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Baaten, men med en gemensam rot.

 1. Baeten
 2. Baten
 3. Batten
 4. Beaten
 5. Baadin
 6. Baden
 7. Baiden
 8. Baitan
 9. Batan
 10. Bathen
 11. Batin
 12. Baton
 13. Battan
 14. Battem
 15. Battin
 16. Batton
 17. Batun
 18. Bauden
 19. Bawden
 20. Bayden
 21. Bayton
 22. Beaton
 23. Betten
 24. Bitten
 25. Boaton
 26. Booten
 27. Boten
 28. Botten
 29. Bouten
 30. Buten
 31. Beaden
 32. Biten
 33. Bawton
 34. Buiten
 35. Butten
 36. Batayen
 37. Badame
 38. Badan
 39. Baddene
 40. Badeni