Efternamn CabañaAtt veta mer om Cabaña efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Cabaña ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Cabaña.

Cabaña efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Cabaña, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Cabaña är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Cabaña

Visa karta över efternamnet Cabaña

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Cabaña i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Cabaña, så att vi kan få exakt information om alla Cabaña som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Cabaña efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Cabaña efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Cabaña är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Cabaña i världen

 1. Argentina Argentina (6791)
 2. Paraguay Paraguay (4199)
 3. Filippinerna Filippinerna (3031)
 4. Venezuela Venezuela (977)
 5. Chile Chile (410)
 6. Mexiko Mexiko (285)
 7. Uruguay Uruguay (75)
 8. Colombia Colombia (25)
 9. Spanien Spanien (6)
 10. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 11. Peru Peru (2)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Nederländerna Nederländerna (1)
 15. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Cabaña runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Cabaña efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Cabaña är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Cabaña är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Cabaña genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Cabaña. Detta beror på att efternamnet Cabaña ofta har genomgått mutationer.

 1. Cabanna
 2. Cabanya
 3. Capiña
 4. Cubiña
 5. Cobeña
 6. Cabana
 7. Caban
 8. Cabanaw
 9. Cabane
 10. Cabani
 11. Cabanne
 12. Cabona
 13. Capanna
 14. Cavanna
 15. Cobeño
 16. Coveña
 17. Chabana
 18. Cavana
 19. Cabano
 20. Capana
 21. Capuñay
 22. Cavanha
 23. Cabena
 24. Cabeen
 25. Cabian
 26. Cabin
 27. Cabon
 28. Capan
 29. Capani
 30. Capano
 31. Capuma
 32. Caupena
 33. Cavan
 34. Cavanah
 35. Cavani
 36. Cavano
 37. Cavina
 38. Cayaban
 39. Ceban
 40. Cebanu