Efternamn CaglioniAtt veta mer om Caglioni efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Caglioni ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Caglioni.

Caglioni efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Caglioni, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Caglioni är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Caglioni

Visa karta över efternamnet Caglioni

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Caglioni i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Caglioni, så att vi kan få exakt information om alla Caglioni som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Caglioni efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Caglioni efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Caglioni är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Caglioni i världen

 1. Italien Italien (1375)
 2. Brasilien Brasilien (264)
 3. Frankrike Frankrike (51)
 4. Schweiz Schweiz (33)
 5. Argentina Argentina (20)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (16)
 7. Belgien Belgien (2)
 8. Kina Kina (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Caglioni runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Caglioni efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Caglioni är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Caglioni är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Caglioni genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Caglioni har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Caglioni som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Cagliani
 2. Coglioni
 3. Coglione
 4. Casalini
 5. Caslin
 6. Cigalini
 7. Cigliano
 8. Cogliano
 9. Casling
 10. Cigolini
 11. Casalino
 12. Casalins
 13. Caughlin
 14. Cazalin
 15. Chaslon
 16. Ciciliani
 17. Ciclin
 18. Coghlin
 19. Cicolini
 20. Cajaleon
 21. Caselin
 22. Coglan
 23. Caslan
 24. Casalani
 25. Chaslin
 26. Cazzolini
 27. Cajilima
 28. Caquelin
 29. Casalena
 30. Casalines
 31. Caselman
 32. Casilimas
 33. Caughlan
 34. Causland
 35. Ceccolini
 36. Cecelino
 37. Ceciliano
 38. Cecillon
 39. Ceclan
 40. Chagollan