Efternamn ChevetAtt veta mer om Chevet efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Chevet ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Chevet.

Chevet efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Chevet, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Chevet är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Chevet

Visa karta över efternamnet Chevet

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Chevet i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Chevet, så att vi kan få exakt information om alla Chevet som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Chevet efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Chevet efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Chevet är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Chevet i världen

 1. Frankrike Frankrike (1786)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 3. Argentina Argentina (5)
 4. Saint-Pierre och Miquelon Saint-Pierre och Miquelon (5)
 5. Sydafrika Sydafrika (5)
 6. Thailand Thailand (3)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. Spanien Spanien (2)
 9. England England (2)
 10. Skottland Skottland (2)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Vitryssland Vitryssland (1)
 14. Kanada Kanada (1)
 15. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 16. Kina Kina (1)
 17. Hongkong Hongkong (1)
 18. Haiti Haiti (1)
 19. Israel Israel (1)
 20. Indien Indien (1)
 21. Kambodja Kambodja (1)
 22. Luxemburg Luxemburg (1)
 23. Franska Polynesien Franska Polynesien (1)
 24. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Chevet runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Chevet efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Chevet är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Chevet är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Chevet. Detta beror på att efternamnet Chevet ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Chevet kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Chevet ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Chevet eller något av de liknande efternamnen till Chevet kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Chevet har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Chevet, men med en gemensam rot.

 1. Chavet
 2. Chovet
 3. Chebet
 4. Cauvet
 5. Chauvet
 6. Chavete
 7. Civet
 8. Coevoet
 9. Couvet
 10. Covet
 11. Chepete
 12. Chapet
 13. Chavot
 14. Chebat
 15. Cavet
 16. Cabet
 17. Capet
 18. Caubet
 19. Cavete
 20. Cavett
 21. Cavot
 22. Chabat
 23. Chabot
 24. Chapat
 25. Chapot
 26. Chapt
 27. Chaput
 28. Chavda
 29. Chipeta
 30. Chivato
 31. Chivite
 32. Chobot
 33. Civit
 34. Coppet
 35. Coupet
 36. Chivata
 37. Cuvit
 38. Chivuta
 39. Chebout
 40. Copet