Efternamn DävilaAtt veta mer om Dävila efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Dävila ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Dävila.

Dävila efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Dävila, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Dävila är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Dävila

Visa karta över efternamnet Dävila

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Dävila i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Dävila, så att vi kan få exakt information om alla Dävila som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Dävila efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Dävila efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Dävila är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Dävila i världen

 1. Colombia Colombia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Dävila runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Dävila efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Dävila är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Dävila är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Dävila har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Dävila som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Dävila kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Dävila ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Dävila eller något av de liknande efternamnen till Dävila kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Dävila har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Dävila, men med en gemensam rot.

 1. Dávila
 2. Davila
 3. Deavila
 4. Da vila
 5. D'ávila
 6. Devila
 7. Da'vila
 8. De vila
 9. Dabila
 10. Davala
 11. Davile
 12. Davilla
 13. Devile
 14. Devill
 15. Devilla
 16. De vela
 17. Divile
 18. Divola
 19. Duvilla
 20. Davilia
 21. Dovile
 22. Devil
 23. De vil
 24. Devla
 25. D'ávilla
 26. De avila
 27. De-avila
 28. De villa
 29. Da villa
 30. De-villa
 31. Davola
 32. Débile
 33. D'avola
 34. De vile
 35. Divill
 36. Di villa
 37. Davla
 38. De'avila
 39. Dabill
 40. Daiville