Efternamn DaakouriAtt veta mer om Daakouri efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Daakouri ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Daakouri.

Daakouri efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Daakouri, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Daakouri är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Daakouri

Visa karta över efternamnet Daakouri

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Daakouri i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Daakouri, så att vi kan få exakt information om alla Daakouri som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Daakouri efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Daakouri efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Daakouri är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Daakouri i världen

 1. Marocko Marocko (136)
 2. Spanien Spanien (6)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Daakouri runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Daakouri efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Daakouri är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Daakouri är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Daakouri genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Daakouri eller något av de liknande efternamnen till Daakouri kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Daakouri har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Daakouri, men med en gemensam rot.

 1. Dakouri
 2. Dakoure
 3. Dahchouri
 4. Doukoure
 5. Dacoury
 6. Dakiri
 7. Dakouré
 8. Dasuri
 9. Dacri
 10. Dagaur
 11. Dahchour
 12. Daiker
 13. Daker
 14. Dakir
 15. Dasari
 16. Dawker
 17. Doucoure
 18. Decori
 19. Dagrou
 20. Doukouré
 21. Dejour
 22. Dekuro
 23. Doucoura
 24. Daghari
 25. Djari
 26. Desjour
 27. De gori
 28. Dakar
 29. Dacheri
 30. Dagory
 31. Dakhyr
 32. Daguro
 33. Dakker
 34. Dachary
 35. Dacher
 36. Dachraoui
 37. Dacier
 38. Dacira
 39. Dacre
 40. Daeger