Efternamn De zabalaAtt veta mer om De zabala efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet De zabala ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet De zabala.

De zabala efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller De zabala, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet De zabala är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet De zabala

Visa karta över efternamnet De zabala

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest De zabala i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet De zabala, så att vi kan få exakt information om alla De zabala som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån De zabala efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med De zabala efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om De zabala är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest De zabala i världen

 1. Spanien Spanien (77)
 2. Venezuela Venezuela (16)
 3. Argentina Argentina (6)
 4. Ecuador Ecuador (6)
 5. Mexiko Mexiko (4)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. Frankrike Frankrike (2)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Bolivia Bolivia (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Chile Chile (1)
 13. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 14. England England (1)
 15. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest De zabala runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med De zabala efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där De zabala är det vanligaste efternamnet och i vilka länder De zabala är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som De zabala. Detta beror på att efternamnet De zabala ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet De zabala kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till De zabala ha uppstått, som vi kan se.

 1. Dezabala
 2. De zavala
 3. Dezavala
 4. De capella
 5. Djabali
 6. Decebal
 7. Dziubala
 8. De isabel
 9. Despla
 10. Desval
 11. Desvalls
 12. De cobelli
 13. Disabella
 14. Ducable
 15. Djaballah
 16. Djabli
 17. Djebali
 18. De ceballos
 19. Desabille
 20. De kovel
 21. De caville
 22. Desplans
 23. Desplas
 24. Des plas
 25. De spelladi
 26. Djeffal
 27. Dusablon
 28. Dasvila
 29. Djebli
 30. Djebaili
 31. Desvales
 32. Dzvelaia
 33. Desvilar
 34. Diaz-plaza
 35. Diaz plaza
 36. Desabliaux
 37. Dechapelle
 38. Despalins
 39. Desbled
 40. Deceballos