Efternamn DevenportAtt veta mer om Devenport efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Devenport ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Devenport.

Devenport efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Devenport, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Devenport är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Devenport

Visa karta över efternamnet Devenport

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Devenport i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Devenport, så att vi kan få exakt information om alla Devenport som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Devenport efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Devenport efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Devenport är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Devenport i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (1027)
 2. England England (402)
 3. Australien Australien (227)
 4. Nya Zeeland Nya Zeeland (65)
 5. Wales Wales (47)
 6. Kanada Kanada (46)
 7. Schweiz Schweiz (5)
 8. Skottland Skottland (5)
 9. Ryssland Ryssland (5)
 10. Sydafrika Sydafrika (4)
 11. Jersey Jersey (3)
 12. Spanien Spanien (2)
 13. Frankrike Frankrike (2)
 14. Vietnam Vietnam (1)
 15. Österrike Österrike (1)
 16. Bahrain Bahrain (1)
 17. Brasilien Brasilien (1)
 18. Vitryssland Vitryssland (1)
 19. Tyskland Tyskland (1)
 20. Estland Estland (1)
 21. Nordirland Nordirland (1)
 22. Grekland Grekland (1)
 23. Israel Israel (1)
 24. Mexiko Mexiko (1)
 25. Malaysia Malaysia (1)
 26. Norge Norge (1)
 27. Panama Panama (1)
 28. Singapore Singapore (1)
 29. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Devenport runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Devenport efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Devenport är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Devenport är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Devenport när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Devenport.

Att avgöra om efternamnet Devenport eller något av de liknande efternamnen till Devenport kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Devenport har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Devenport, men med en gemensam rot.

 1. Davenport
 2. Debenport
 3. Devonport
 4. Devinov
 5. Depenbrock
 6. Duivenbode
 7. De pompert
 8. Defenbaugh
 9. Diefenbach
 10. Diepenbrock
 11. Dobanova
 12. Doppenberg
 13. Dovenbarger
 14. Duivenvoorde
 15. De fonvent
 16. Deffenbaugh
 17. Dieffenbach
 18. Diepenbroick
 19. Duivenvoorden
 20. Dubanaev
 21. Dubanaeva
 22. De bonfim
 23. Di pompo
 24. Diefenbruch
 25. Daufenback
 26. Debenavides
 27. Dauffenbach
 28. Deffinbaugh
 29. Depamphilis
 30. Dibonaventura
 31. Diefenbacher
 32. Diffenbaugh
 33. Di panfilo
 34. De panfilis
 35. Dabanović
 36. De benavides
 37. Dieffenbacher
 38. De penfentenyo
 39. Dabonneville
 40. De pina barbosa