Efternamn EnkhboldAtt veta mer om Enkhbold efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Enkhbold ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Enkhbold.

Enkhbold efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Enkhbold, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Enkhbold är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Enkhbold

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Enkhbold i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Enkhbold, så att vi kan få exakt information om alla Enkhbold som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Enkhbold efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Enkhbold efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Enkhbold är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Enkhbold i världen

 1. Mongoliet (8433)
 2. Ryssland (47)
 3. Förenta staterna (22)
 4. Kina (11)
 5. Thailand (9)
 6. Sverige (5)
 7. Hongkong (4)
 8. Japan (3)
 9. Australien (2)
 10. Indien (2)
 11. Tyskland (1)
 12. England (1)
 13. Italien (1)
 14. Sydkorea (1)
 15. Nederländerna (1)
 16. Nya Zeeland (1)
 17. Polen (1)
 18. Singapore (1)
 19. Taiwan (1)
 20. Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Enkhbold runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Enkhbold efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Enkhbold är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Enkhbold är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.