Efternamn EnoldAtt veta mer om Enold efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Enold ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Enold.

Enold efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Enold, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Enold är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Enold

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Enold i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Enold, så att vi kan få exakt information om alla Enold som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Enold efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Enold efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Enold är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Enold i världen

 1. Tyskland (74)
 2. Förenta staterna (65)
 3. Danmark (25)
 4. Tanzania (10)
 5. Haiti (4)
 6. Malawi (4)
 7. Nigeria (4)
 8. Sverige (2)
 9. Kanada (1)
 10. Chile (1)
 11. Dominikanska republiken (1)
 12. Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Enold runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Enold efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Enold är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Enold är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.