Efternamn EnoyAtt veta mer om Enoy efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Enoy ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Enoy.

Enoy efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Enoy, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Enoy är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Enoy

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Enoy i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Enoy, så att vi kan få exakt information om alla Enoy som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Enoy efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Enoy efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Enoy är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Enoy i världen

 1. Filippinerna (1838)
 2. Indonesien (59)
 3. Haiti (48)
 4. Förenta staterna (18)
 5. Malaysia (6)
 6. Brasilien (4)
 7. Transnistrien (3)
 8. Nigeria (2)
 9. Thailand (2)
 10. Förenade Arabemiraten (1)
 11. Bangladesh (1)
 12. Brunei (1)
 13. Kanada (1)
 14. England (1)
 15. Irak (1)
 16. Laos (1)
 17. Moldavien (1)
 18. Macao (1)
 19. Pakistan (1)
 20. Ryssland (1)
 21. Saint Vincent och Grenadinerna (1)
 22. Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Enoy runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Enoy efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Enoy är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Enoy är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.