Efternamn EnsonAtt veta mer om Enson efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Enson ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Enson.

Enson efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Enson, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Enson är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Enson

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Enson i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Enson, så att vi kan få exakt information om alla Enson som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Enson efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Enson efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Enson är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Enson i världen

 1. Filippinerna (549)
 2. Malawi (131)
 3. Förenta staterna (88)
 4. Tanzania (59)
 5. Papua Nya Guinea (43)
 6. Nigeria (41)
 7. Malaysia (33)
 8. Turkiet (29)
 9. Indonesien (17)
 10. Ryssland (17)
 11. Estland (12)
 12. Polen (10)
 13. Vitryssland (9)
 14. England (9)
 15. Sydafrika (4)
 16. Frankrike (2)
 17. Australien (1)
 18. Brasilien (1)
 19. Kina (1)
 20. Danmark (1)
 21. Skottland (1)
 22. Israel (1)
 23. Norge (1)
 24. Sverige (1)
 25. Uganda (1)
 26. Zimbabwe (1)
 27. Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Enson runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Enson efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Enson är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Enson är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.