Efternamn GrapponeAtt veta mer om Grappone efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Grappone ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Grappone.

Grappone efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Grappone, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Grappone är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Grappone

Visa karta över efternamnet Grappone

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Grappone i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Grappone, så att vi kan få exakt information om alla Grappone som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Grappone efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Grappone efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Grappone är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Grappone i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (286)
 2. Italien Italien (158)
 3. Venezuela Venezuela (6)
 4. Kanada Kanada (4)
 5. Kroatien Kroatien (4)
 6. Spanien Spanien (1)
 7. England England (1)
 8. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Grappone runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Grappone efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Grappone är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Grappone är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Grappone genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Grappone. Detta beror på att efternamnet Grappone ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Grappone när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Grappone.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Grappone kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Grappone ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Grappone eller något av de liknande efternamnen till Grappone kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Grappone har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Grappone, men med en gemensam rot.

 1. Grappin
 2. Grappini
 3. Grabon
 4. Graupner
 5. Griphon
 6. Grippen
 7. Grippin
 8. Gruppen
 9. Gruppini
 10. Groupon
 11. Grapin
 12. Garvine
 13. Graban
 14. Graben
 15. Grabin
 16. Grabmann
 17. Grabner
 18. Graebner
 19. Graefen
 20. Graffen
 21. Graffin
 22. Graffini
 23. Grafing
 24. Grafman
 25. Grapentine
 26. Graphman
 27. Grapinoiu
 28. Graupman
 29. Graupmann
 30. Gravan
 31. Gravante
 32. Graveen
 33. Graven
 34. Gravener
 35. Gravens
 36. Gravina
 37. Gravino
 38. Gravning
 39. Gribbon
 40. Gribbons