Efternamn GrimstadAtt veta mer om Grimstad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Grimstad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Grimstad.

Grimstad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Grimstad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Grimstad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Grimstad

Visa karta över efternamnet Grimstad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Grimstad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Grimstad, så att vi kan få exakt information om alla Grimstad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Grimstad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Grimstad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Grimstad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Grimstad i världen

 1. Norge Norge (1739)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (462)
 3. Danmark Danmark (78)
 4. Sverige Sverige (48)
 5. Kanada Kanada (27)
 6. Ecuador Ecuador (11)
 7. Tyskland Tyskland (9)
 8. Australien Australien (7)
 9. Spanien Spanien (7)
 10. Skottland Skottland (4)
 11. Frankrike Frankrike (3)
 12. Österrike Österrike (1)
 13. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 14. Estland Estland (1)
 15. Finland Finland (1)
 16. England England (1)
 17. Nordirland Nordirland (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Filippinerna Filippinerna (1)
 20. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Grimstad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Grimstad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Grimstad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Grimstad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Grimstad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Grimstad. Detta beror på att efternamnet Grimstad ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Grimstad har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Grimstad som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Gramstad
 2. Grimstead
 3. Grimsted
 4. Gromstad
 5. Grimshaw
 6. Grimsrud
 7. Grimsteed
 8. Grimston
 9. Grinstead
 10. Grimster
 11. Grinsted
 12. Gramston
 13. Grensted
 14. Grimas
 15. Grims
 16. Grimsby
 17. Grimsey
 18. Grimsley
 19. Grimson
 20. Grinston
 21. Grimsdale
 22. Grimsell
 23. Garmston
 24. Gramiak
 25. Grammas
 26. Grams
 27. Gramse
 28. Gramza
 29. Granstaff
 30. Granston
 31. Gremiston
 32. Grems
 33. Grimes
 34. Grimmage
 35. Grimmius
 36. Grimsditch
 37. Grinestaff
 38. Grinsell
 39. Gromaz
 40. Grumeza