Efternamn HabibullahAtt veta mer om Habibullah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Habibullah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Habibullah.

Habibullah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Habibullah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Habibullah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Habibullah

Visa karta över efternamnet Habibullah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Habibullah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Habibullah, så att vi kan få exakt information om alla Habibullah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Habibullah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Habibullah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Habibullah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Habibullah i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (185020)
 2. Bangladesh Bangladesh (52269)
 3. Israel Israel (3427)
 4. Pakistan Pakistan (2689)
 5. Indonesien Indonesien (1896)
 6. Indien Indien (949)
 7. Saudiarabien Saudiarabien (557)
 8. Egypten Egypten (336)
 9. Nigeria Nigeria (175)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (146)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (134)
 12. Irak Irak (121)
 13. Malaysia Malaysia (117)
 14. Qatar Qatar (100)
 15. Kanada Kanada (76)
 16. Australien Australien (35)
 17. Guyana Guyana (27)
 18. Filippinerna Filippinerna (25)
 19. England England (17)
 20. Sverige Sverige (14)
 21. Singapore Singapore (13)
 22. Tyskland Tyskland (13)
 23. Thailand Thailand (10)
 24. Turkiet Turkiet (7)
 25. Norge Norge (6)
 26. Sydafrika Sydafrika (6)
 27. Ghana Ghana (4)
 28. Nepal Nepal (2)
 29. Nederländerna Nederländerna (1)
 30. Ryssland Ryssland (1)
 31. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 32. Sudan Sudan (1)
 33. Bahrain Bahrain (1)
 34. Brunei Brunei (1)
 35. Schweiz Schweiz (1)
 36. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (1)
 37. Kina Kina (1)
 38. Amerikanska Jungfruöarna Amerikanska Jungfruöarna (1)
 39. Skottland Skottland (1)
 40. Grekland Grekland (1)
 41. Hongkong Hongkong (1)
 42. Iran Iran (1)
 43. Italien Italien (1)
 44. Libanon Libanon (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Habibullah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Habibullah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Habibullah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Habibullah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Habibullah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Habibullah. Detta beror på att efternamnet Habibullah ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Habibullah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Habibullah.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Habibullah kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Habibullah ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Habibullah eller något av de liknande efternamnen till Habibullah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Habibullah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Habibullah, men med en gemensam rot.

 1. Habiballah
 2. Habiboullah
 3. Habib-allah
 4. Habib allah
 5. Habib al-rahman
 6. Habib al rahman