Efternamn NereidaAtt veta mer om Nereida efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Nereida ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Nereida.

Nereida efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Nereida, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Nereida är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Nereida

Visa karta över efternamnet Nereida

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Nereida i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Nereida, så att vi kan få exakt information om alla Nereida som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Nereida efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Nereida efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Nereida är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Nereida i världen

 1. Panama Panama (78)
 2. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (62)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (33)
 4. Mexiko Mexiko (12)
 5. Puerto Rico Puerto Rico (5)
 6. Colombia Colombia (2)
 7. Spanien Spanien (2)
 8. Ryssland Ryssland (2)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 13. Peru Peru (1)
 14. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Nereida runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Nereida efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Nereida är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Nereida är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Nereida. Detta beror på att efternamnet Nereida ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Nereida har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Nereida som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Nereida kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Nereida ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Nereida eller något av de liknande efternamnen till Nereida kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Nereida har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Nereida, men med en gemensam rot.

 1. Nerida
 2. Norida
 3. Noraida
 4. Neruda
 5. Neroda
 6. Nared
 7. Naredo
 8. Narita
 9. Narwid
 10. Nerad
 11. Neraud
 12. Neret
 13. Nerette
 14. Nerud
 15. Nieroda
 16. Nored
 17. Noreta
 18. Norita
 19. Norrid
 20. Narda
 21. Nerd
 22. Nareddy
 23. Naruda
 24. Nard
 25. Nardi
 26. Nardo
 27. Nardy
 28. Nerat
 29. Neyret
 30. Noorda
 31. Nord
 32. Norde
 33. Nordi
 34. Nordio
 35. Nordt
 36. Norred
 37. Norried
 38. Norrod
 39. Norta
 40. Neyroud