Efternamn NeudeckAtt veta mer om Neudeck efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Neudeck ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Neudeck.

Neudeck efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Neudeck, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Neudeck är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Neudeck

Visa karta över efternamnet Neudeck

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Neudeck i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Neudeck, så att vi kan få exakt information om alla Neudeck som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Neudeck efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Neudeck efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Neudeck är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Neudeck i världen

 1. Tyskland Tyskland (1490)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (271)
 3. Österrike Österrike (167)
 4. Argentina Argentina (56)
 5. England England (23)
 6. Polen Polen (20)
 7. Kanada Kanada (15)
 8. Frankrike Frankrike (8)
 9. Peru Peru (5)
 10. Schweiz Schweiz (4)
 11. Venezuela Venezuela (4)
 12. Taiwan Taiwan (2)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Ungern Ungern (1)
 15. Ryssland Ryssland (1)
 16. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Neudeck runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Neudeck efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Neudeck är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Neudeck är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Neudeck. Detta beror på att efternamnet Neudeck ofta har genomgått mutationer.

 1. Neideck
 2. Neydeck
 3. Newdick
 4. Nideck
 5. Nedic
 6. Nedwick
 7. Neidich
 8. Newdich
 9. Ndecky
 10. Ndack
 11. Nidecki
 12. Nidecka
 13. Natwick
 14. Nedza
 15. Needs
 16. Neetz
 17. Neidig
 18. Neidigh
 19. Neitch
 20. Netsch
 21. Neutz
 22. Neutze
 23. Nitecki
 24. Nodes
 25. Nutsch
 26. Nadege
 27. Nedka
 28. Nedko
 29. Nedas
 30. Naidich
 31. Natek
 32. Ndoci
 33. Nedić
 34. Nadik
 35. Ndege
 36. Ndiouck
 37. Nadeska
 38. Ndoc
 39. Naudts
 40. Naides