Efternamn NunioAtt veta mer om Nunio efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Nunio ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Nunio.

Nunio efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Nunio, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Nunio är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Nunio

Visa karta över efternamnet Nunio

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Nunio i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Nunio, så att vi kan få exakt information om alla Nunio som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Nunio efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Nunio efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Nunio är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Nunio i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 2. Polen Polen (2)
 3. Frankrike Frankrike (1)
 4. Indien Indien (1)
 5. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Nunio runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Nunio efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Nunio är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Nunio är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Nunio genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Nunio. Detta beror på att efternamnet Nunio ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Nunio när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Nunio.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Nunio har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Nunio som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Nunio eller något av de liknande efternamnen till Nunio kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Nunio har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Nunio, men med en gemensam rot.

 1. Nonio
 2. Nunno
 3. Nuno
 4. Nuniy
 5. Ninio
 6. Nanio
 7. Nuni
 8. Nani
 9. Nania
 10. Nano
 11. Nenno
 12. Neno
 13. Ninho
 14. Nini
 15. Nino
 16. Noni
 17. Nono
 18. Nouni
 19. Nueno
 20. Nuin
 21. Nun
 22. Nuño
 23. Nune
 24. Nunn
 25. Nunne
 26. Nuino
 27. Nonia
 28. Nunu
 29. Nauni
 30. Nunow
 31. Nanno
 32. Nunya
 33. Nanie
 34. Ninno
 35. Naim
 36. Naimo
 37. Nain
 38. Nami
 39. Namie
 40. Nan