Efternamn NziyaAtt veta mer om Nziya efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Nziya ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Nziya.

Nziya efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Nziya, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Nziya är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Nziya

Visa karta över efternamnet Nziya

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Nziya i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Nziya, så att vi kan få exakt information om alla Nziya som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Nziya efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Nziya efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Nziya är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Nziya i världen

 1. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (219)
 2. Kenya Kenya (91)
 3. Uganda Uganda (3)
 4. Tanzania Tanzania (2)
 5. Republiken Kongo Republiken Kongo (1)
 6. Schweiz Schweiz (1)
 7. Sydafrika Sydafrika (1)
 8. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Nziya runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Nziya efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Nziya är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Nziya är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Nziya. Detta beror på att efternamnet Nziya ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Nziya har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Nziya som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Naziya
 2. Ngoya
 3. Nica
 4. Niga
 5. Nika
 6. Nisa
 7. Nixa
 8. Niza
 9. Njoya
 10. Nyika
 11. Nzie
 12. Niyaz
 13. Nazia
 14. Naziha
 15. Najiya
 16. Neisa
 17. Naika
 18. Neiza
 19. Najya
 20. Nkya
 21. Nzowa
 22. Nkaya
 23. Nseya
 24. Naiga
 25. Nzi
 26. Nzha
 27. Ngaya
 28. Naisa
 29. Naija
 30. Nzay
 31. Niica
 32. Nacca
 33. Nacha
 34. Nacua
 35. Nacy
 36. Naeza
 37. Naga
 38. Nagua
 39. Nagy
 40. Naicu