Efternamn ObazeeAtt veta mer om Obazee efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Obazee ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Obazee.

Obazee efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Obazee, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Obazee är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Obazee

Visa karta över efternamnet Obazee

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Obazee i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Obazee, så att vi kan få exakt information om alla Obazee som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Obazee efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Obazee efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Obazee är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Obazee i världen

 1. Nigeria Nigeria (2043)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (100)
 3. England England (70)
 4. Spanien Spanien (54)
 5. Kanada Kanada (29)
 6. Tyskland Tyskland (8)
 7. Filippinerna Filippinerna (5)
 8. Italien Italien (4)
 9. Angola Angola (4)
 10. Norge Norge (2)
 11. Indien Indien (1)
 12. Island Island (1)
 13. Jamaica Jamaica (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Sverige Sverige (1)
 16. Sydafrika Sydafrika (1)
 17. Österrike Österrike (1)
 18. Australien Australien (1)
 19. Belgien Belgien (1)
 20. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 21. Finland Finland (1)
 22. Frankrike Frankrike (1)
 23. Skottland Skottland (1)
 24. Gambia Gambia (1)
 25. Ungern Ungern (1)
 26. Irland Irland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Obazee runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Obazee efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Obazee är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Obazee är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Obazee. Detta beror på att efternamnet Obazee ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Obazee kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Obazee ha uppstått, som vi kan se.

 1. Obaz
 2. Obaghe
 3. Obaza
 4. Obac
 5. Obach
 6. Obaco
 7. Obais
 8. Obas
 9. Obasi
 10. Obaugh
 11. Obes
 12. Obezo
 13. Obies
 14. Obizi
 15. Obizzi
 16. Opazo
 17. Obec
 18. Ovize
 19. Obizu
 20. Oboza
 21. Oboz
 22. Obese
 23. Obacz
 24. Obbeek
 25. Obasuyi
 26. Obeja
 27. Obejo
 28. Obeso
 29. Obesso
 30. Obiaga
 31. Obicho
 32. Obigi
 33. Obios
 34. Obis
 35. Obisa
 36. Objio
 37. Obuch
 38. Office
 39. Opacki
 40. Opezzi