Efternamn OdiliaAtt veta mer om Odilia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Odilia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Odilia.

Odilia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Odilia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Odilia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Odilia

Visa karta över efternamnet Odilia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Odilia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Odilia, så att vi kan få exakt information om alla Odilia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Odilia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Odilia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Odilia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Odilia i världen

 1. Kamerun Kamerun (888)
 2. Indonesien Indonesien (221)
 3. Salomonöarna Salomonöarna (23)
 4. Brasilien Brasilien (21)
 5. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (13)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (12)
 7. Nigeria Nigeria (7)
 8. Malaysia Malaysia (4)
 9. Portugal Portugal (4)
 10. Uganda Uganda (4)
 11. Honduras Honduras (2)
 12. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 13. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 14. Colombia Colombia (1)
 15. Frankrike Frankrike (1)
 16. England England (1)
 17. Italien Italien (1)
 18. Kenya Kenya (1)
 19. Mexiko Mexiko (1)
 20. Paraguay Paraguay (1)
 21. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Odilia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Odilia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Odilia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Odilia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Odilia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Odilia när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Odilia.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Odilia kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Odilia ha uppstått, som vi kan se.

 1. Odilio
 2. Odelia
 3. Odila
 4. Odulia
 5. Otilia
 6. Odla
 7. Odulio
 8. Otilio
 9. Odilo
 10. Odile
 11. Odella
 12. Odel
 13. Odell
 14. Odiel
 15. Odle
 16. Otala
 17. Otelea
 18. Otella
 19. Otil
 20. Odl
 21. Otillio
 22. Oatley
 23. Odoyle
 24. Otal
 25. Otallo
 26. Otalo
 27. Otaola
 28. Otaolea
 29. Otel
 30. Otley
 31. Ottley
 32. Oudaille
 33. Outalha
 34. Outlaw
 35. Outley
 36. Oettli
 37. Otelo
 38. Othily
 39. Oddell
 40. O'daly