Efternamn PorcarAtt veta mer om Porcar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Porcar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Porcar.

Porcar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Porcar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Porcar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Porcar

Visa karta över efternamnet Porcar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Porcar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Porcar, så att vi kan få exakt information om alla Porcar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Porcar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Porcar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Porcar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Porcar i världen

 1. Spanien Spanien (2338)
 2. Israel Israel (385)
 3. Rumänien Rumänien (91)
 4. Frankrike Frankrike (67)
 5. Argentina Argentina (42)
 6. Venezuela Venezuela (30)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (7)
 8. England England (5)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Schweiz Schweiz (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Etiopien Etiopien (1)
 14. Italien Italien (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Nicaragua Nicaragua (1)
 17. Filippinerna Filippinerna (1)
 18. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Porcar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Porcar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Porcar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Porcar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Porcar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Porcar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Porcar.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Porcar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Porcar ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Porcar eller något av de liknande efternamnen till Porcar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Porcar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Porcar, men med en gemensam rot.

 1. Porcara
 2. Porcari
 3. Porcaro
 4. Purcar
 5. Percer
 6. Porcher
 7. Purcaro
 8. Purcaru
 9. Percara
 10. Parkar
 11. Porker
 12. Parcero
 13. Parcher
 14. Parker
 15. Perchard
 16. Percher
 17. Perger
 18. Pericard
 19. Perjaru
 20. Perser
 21. Pircher
 22. Pirker
 23. Porchera
 24. Porchery
 25. Porchier
 26. Porquer
 27. Pourcher
 28. Prachar
 29. Pricer
 30. Prichar
 31. Progar
 32. Prugar
 33. Purcarea
 34. Purcariu
 35. Purser
 36. Purger
 37. Purker
 38. Percario
 39. Purkart
 40. Parashar