Efternamn RaevskyAtt veta mer om Raevsky efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Raevsky ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Raevsky.

Raevsky efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Raevsky, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Raevsky är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Raevsky

Visa karta över efternamnet Raevsky

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Raevsky i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Raevsky, så att vi kan få exakt information om alla Raevsky som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Raevsky efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Raevsky efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Raevsky är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Raevsky i världen

 1. Ryssland Ryssland (3316)
 2. Vitryssland Vitryssland (384)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (151)
 4. Kazakstan Kazakstan (91)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (70)
 6. Kirgizistan Kirgizistan (30)
 7. Moldavien Moldavien (7)
 8. Bulgarien Bulgarien (4)
 9. Tadzjikistan Tadzjikistan (4)
 10. Ukraina Ukraina (2)
 11. Armenien Armenien (1)
 12. Argentina Argentina (1)
 13. Belgien Belgien (1)
 14. Kanada Kanada (1)
 15. Georgien Georgien (1)
 16. Israel Israel (1)
 17. Transnistrien Transnistrien (1)
 18. Turkmenistan Turkmenistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Raevsky runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Raevsky efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Raevsky är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Raevsky är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Raevsky har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Raevsky som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Raevsky kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Raevsky ha uppstått, som vi kan se.

 1. Raievsky
 2. Repasky
 3. Revak
 4. Reevs
 5. Ravazy
 6. Revko
 7. Rapsey
 8. Rabas
 9. Rabasa
 10. Rabasca
 11. Rabasco
 12. Rabaso
 13. Rabassa
 14. Rabasse
 15. Rabasso
 16. Rabes
 17. Rabgay
 18. Rabisch
 19. Rabos
 20. Raboso
 21. Rabuck
 22. Rabus
 23. Rabuse
 24. Rafik
 25. Rafiki
 26. Rafoso
 27. Rafus
 28. Rafuse
 29. Rapacki
 30. Rapis
 31. Rapko
 32. Rapos
 33. Raposa
 34. Rapose
 35. Raposo
 36. Rapps
 37. Raps
 38. Ravago
 39. Ravas
 40. Ravasi