Efternamn RogulskaAtt veta mer om Rogulska efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Rogulska ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Rogulska.

Rogulska efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Rogulska, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Rogulska är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Rogulska

Visa karta över efternamnet Rogulska

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Rogulska i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Rogulska, så att vi kan få exakt information om alla Rogulska som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Rogulska efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Rogulska efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Rogulska är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Rogulska i världen

 1. Polen Polen (33)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 3. England England (10)
 4. Tyskland Tyskland (2)
 5. Norge Norge (2)
 6. Andorra Andorra (1)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Tjeckien Tjeckien (1)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Irland Irland (1)
 12. Island Island (1)
 13. Qatar Qatar (1)
 14. Sverige Sverige (1)
 15. Thailand Thailand (1)
 16. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Rogulska runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Rogulska efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Rogulska är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Rogulska är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Rogulska. Detta beror på att efternamnet Rogulska ofta har genomgått mutationer.

 1. Rogulski
 2. Rogalska
 3. Regulski
 4. Rogalski
 5. Rogalsky
 6. Regelski
 7. Rygalski
 8. Rogulj
 9. Reczulska
 10. Rogalewska
 11. Rozalski
 12. Rogaleski
 13. Rygelski
 14. Rosalski
 15. Ragels
 16. Regaliza
 17. Regules
 18. Regulez
 19. Rogeles
 20. Rogles
 21. Rojals
 22. Roglic
 23. Rogelj
 24. Regulas
 25. Roguljić
 26. Roglić
 27. Reczulski
 28. Roslik
 29. Rygielski
 30. Rozwalka
 31. Ruchalska
 32. Rasclosa
 33. Rasols
 34. Reclusa
 35. Regales
 36. Regalgo
 37. Regalos
 38. Reguillaga
 39. Reguillos
 40. Resclosa